Kotug E-Pusher M contact

Emissievrije binnenvaart

vacatures binnenvaart en logistiek

Wil je onderdeel uitmaken van een team voorlopers met oog voor elkaar. Samen maken we positieve impact op het milieu door inzet van emissievrije binnenvaart, werkschepen en logistieke systemen

Werken in emissievrije logistiek en binnenvaart

Ben je op zoek naar een plek waar jouw kennis en ervaring wordt gewaardeerd. Wordt je graag gezien en kijk je ook om naar collega’s? Vindt je het belangrijk om Nederland op een milieu vriendelijke manier in beweging te houden? Bij Cirlce Line Logistics maken we met elkaar impact, wordt jij gewaardeerd en zorgen we goed voor elkaar.

Er zijn regelmatig leuke en unieke banen te vinden bij Circle Line Logistics. Omdat we samenwerken met bedrijven, overheid en onderwijs instellingen zijn gebeurd er veel. Schippers en bemanning zijn nodig om de emissievrije schepen te bemannen en waar nodig de bedrijven om ons heen te helpen. Mensen met diepgaande logistieke kennis werken aan het uitbreiden van slimme emissievrije logistieke systemen. Met elkaar adviseren we bedrijven en zorgen we ervoor dat emissievrije logistiek werkelijkheid wordt door het te doen!

Wij zorgen voor impact!

Vacature binnenvaartschipper elektrische duwboot (groot vaarbewijs AB)

Voor onze operatie in de regio Amsterdam/Zaandam zijn we op zoek naar 2 schippers. Uniek werk op een nieuwe elektrische duwboot met verschillende duwbakken.

Je vaart van maandag tot en met vrijdag. In het weekend en de avond ben je vrij.

Prima arbeidsvoorwaarden, fijn team met enthousiaste mensen die naar elkaar omkijken en goed samenwerken.

Gezocht schippers en matrozen voor Citybarge

Regelmatig hebben we vaarwerk voor de Citybarges. Onze kleinste elektrische duwboten, echte krachtpatsers die emissievrij werk mogelijk maken in en om de steden en natuurgebieden. Lekker divers werk, meestal vervoeren we bouw gerelateerde materialen van- en naar bouwplaatsen. Maar we helpen ook bij inspecties van kades, bruggen en sluizen. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de randstad en soms daarbuiten. In veel gevallen vaar je samen met een collega, wel zo gezellig.

We zoeken naar collega’s die onze flexibele schil willen versterken.

Handig als je in de volgende regio’s woont:

  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Leiden
  • Noord Holland
  • Friesland
  • Groningen

Uiteraard krijgt je een goede training voordat je zelfstandig gaat varen en hebben we nette arbeidsvoorwaarden.

Heb je ervaring met varen en ben je in bezit van minimaal klein vaarbewijs? Neem dan contact met ons op, we leggen je graag meer uit over het werk en zijn benieuwd naar jou.

elektrische duwboot met beunbak
bruginspectie met citybarge

CONTACT

Hoofdkantoor

Saturnusstraat 14
2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(6)55 72 28 80

E-Mail

info@circlelinelogistics.eu

Opening Hours

Mon-Fri: 10:00-18:00
Sat-Sun: 10:00-14:00