Schipper elektrische duwboot Regio Zaandam

Unieke mogelijkheid! 

We zijn op zoek naar een schipper voor een bijzondere duwboot met een aantal duwbakken. Als schipper ga je varen op een Kotug E-Pusher M duwboot in de regio Zaandam. De Kotug E-Pusher M is een krachtige elektrisch aangedreven duwboot met een 2 mW accucontainer en 2 keer 300kW thrusters. De werkomgeving op de duwboot is modern, nieuw en comfortabel. Veel overzicht vanuit de beweegbare stuurhut en comfort in de woonkamer, waaronder keuken, zithoek, badkamer en slaapkamers.

De E-Pusher M is  een100% Nederlands product die emissievrij vaart. Deze duwboot zet de maatstaf voor schoon en emissievrij varen in de binnenvaar en er is nu een unieke kans om op deze duwboot te gaan varen.

Werkzaamheden en dagdienst

Het vaarwerk is dagvaart op doordeweekse dagen. Je start ’s morgens in Koog aan de Zaan en aan het einde van de werkdag meer je hier weer af.  Je kunt ’s avonds gewoon naar huis zodat er volop ruimte is voor je privé leven in de avond en het weekend.

Het vaarwerk is leuk en afwisselend. Tijdens de werkdagen kan er volop gemanoeuvreerd worden, duwbakken worden aan- en afgekoppeld. Er worden bakken gewisseld bij de fabriek en er worden grondstoffen opgehaald. Je zorgt voor veilig laden, vervoeren en lossen met daarbij alle voorkomende nautische handelingen. Je let goed op veiligheid, milieu, gezondheid en bewaakt de administratie.

Ook zorg je samen met je collega voor onderhoud van de duwboot en duwbakken. Het materieel is nieuw en we komen graag netjes voor de dag. Voor groter onderhoud of complexere zaken staan collega’s van Kotug International voor je klaar om dit samen op te pakken.

elektrische_duwboot_zaan

Team, fijne collega’s

Op de Kotug E-Pusher M vaar je met een collega schipper en om beurt vervul je de rol van schipper en bemanning. Samen met je collega vorm je de kern van het team op jullie duwboot en duwbakken.

Er zijn ook collega’s die op andere schepen werken, met elkaar vormen we een pool van schippers waardoor je elkaar kunt helpen bij vakanties en ziekte. Een team waar je aan bij mag dragen en op terug kan vallen. We vinden het belangrijk dat je interesse toont in je collega’s en dat je kan samenwerken.

  

Training een goede start

In samenwerking met Kotug International zorgen we voor een goede training. Je training begint op de simulator bij Kotug begeleid door een instructeur. Je raakt bekend met de thruster aandrijving en het vaargedrag van de E-Pusher M. Na het afronden van de simulator training volgt de praktijktraining op de E-Pusher M.

Na het succesvol afronden van je trainingsperiode kun je zelfstandig als schipper met de E-Pusher M werken.

Benodigde papieren

 

  • Groot vaarbewijs A&B
  • Radarpatent
  • Marifooncertificaat

Carriere kansen

Met elkaar werken we aan emissievrije binnenvaart en we groeien. Door de groei en innovatie zijn er leuke vraagstukken voor de binnenvaart en ontstaan er ook nieuwe kansen. We waarderen je als persoon en jouw ervaring, als je interesse hebt betrekken we je waar het kan bij ontwikkelingen.

 

Wat bieden we

 

Een vaste baan op een de meest bijzondere duwschepen in de wereld

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dagdiensten
  • Tijd voor privé leven
  • Afwisselend werk

Ben jij een schipper die interesse heeft in de duwvaart, innovaties en onderdeel wil uitmaken van duurzame binnenvaart? Neem dan contact op met Circle Line Logistics en we bekijken samen of ons team, de werkwijze en arbeidsvoorwaarde bij je past.

CONTACT

Hoofdkantoor

Saturnusstraat 14
2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(6)55 72 28 80

E-Mail

info@circlelinelogistics.eu

Opening Hours

Mon-Fri: 10:00-18:00
Sat-Sun: 10:00-14:00