Elektrische duwboot levert bouwmaterialen aan theater Carre Amsterdam contact

Theater Carre

Zero emissie transport in Amsterdam voor

Broeke Steigerbouw zet de voorgevel van Theater Carre in de steigers. Circle Line Logistics verzorgt zero emissie transport in Amsteredam over water. Ontdek de voordelen

Zero emissie transport in Amsterdam voor Theater Carre

Het Theater Carre in Amsterdam is prachtig!  Om er goed uit te blijven zien wordt regelmatig onderhoud gepleegd, daarom wordt in 2024 wordt de voorgevel geschilderd. Broeke Steigerbouw heeft de opdracht gekregen om de gevel van Theater Carre in de bouwsteigers te zetten zodat de schilders daarna veilig kunnen werken. Circle Line Logistics en Broeke steigerbouw hebben gezamenlijk ervaring opgedaan hoe soepel gewerkt kan worden met bouwlogistiek over water. Omdat het lekker werkt en voor dit project veel voordeel is te behalen hebben we besloten om met een aantal vaartochten de steigermaterialen voor de kade te leggen bij Theater Carre zodat de steigerbouwers werkvoorraad op het water hebben liggen naast de projectlocatie.

Zero emissie transport in Amsterdam over water heeft in dit geval een aantal mooie voordelen

  • Geen bouwopslag op de kant nodig
  • Prettig voor steigerbouwers, rustig kunnen werken en voldoende voorraad voor handen
  • Geen overlast voor de buurt door vrachtwagens die staan te laden/lossen op straat
  • De omgeving oogt netjes en blijft goed toegankelijk voor Theater bezoekers
  • De elektrische duwboot is stil wat fijn is voor bewoners
  • Geen uitstoot in de stad door elektrische duwboot
  • Geen belasting van eeuwenoude kades door zware vrachtwagens

Zijn er dan geen nadelen? Ja het is wat meer werk en er is goede afstemming nodig. Door heldere afspraken en goede onderlinge communicatie lopen de projecten van Broeke Steigerbouw en Circle Line Logistics soepel. Circle Line Logistics ontzorgt Broeke Steigerbouw door het regelen van vergunningen, passende dekschuiten voor het project en flexibele opstelling. Beide partijen en de opdrachtgever vinden dat de extra overslaghandeling ruimschoots opweegt tegen de positieve winstpunten. Vanaf 2025 moet bouwlogistiek emissievrij worden uitgevoerd in Amsterdam, hiermee laten we zien dat er veel mogelijk is.

Dit project is soepel verlopen en laat zien dat we met elkaar bouwmaterialen,  binnen de Amsterdamse milieuzone kunnen vervoeren. Op het water kunnen we zo’n 40 ton en grote objecten vervoeren met de Citybarges, zorgen we voor duwbakken en kundige mensen.

vrachtwagen broeke steigerbouw gaat lossen naar elektrische duwboot
Lading bouwsteigers
Elektrische duwboot wordt geladen met bouwmaterialen
Kotug Citybarge ontvangt bouwlading
elektrische werkboot wordt te water gelaten
Citybarge wordt gebracht voor project

Vergunningaanvraag voor bouwlogistiek over water

Circle Line Logistics werkt nauw samen met gemeenten en provincies. Daardoor hebben we Broeke Steigerbouw goed kunnen helpen met het verkrijgen van de vergunningen voor de werkzaamheden. Ook zijn we bekend met kades in Amsterdam zodat een plek om te laden en lossen geregeld kan worden. We helpen je graag met zero emissie transport in Amsterdam.

CONTACT

Hoofdkantoor

Saturnusstraat 14
2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(6)55 72 28 80

E-Mail

info@circlelinelogistics.eu

Opening Hours

Mon-Fri: 10:00-18:00
Sat-Sun: 10:00-14:00